Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: Nagyon sima győzelmet aratatott a Ferencváros!

A Ferencváros azt a Paksot látta vendégül, amely több játékosát is kénytelen volt nélküzni, miután kiderült, hogy koronavírus fertőzöttek. A vendégek így nagyon tartalékos csapattal tudtak kiállni, amit könyörtelenül ki is használtak a hazaiak.

A Paks helyzetének ismeretében toronymagas esélyesként lépett pályára a Ferencváros, amely Tokmac révén már az első percben megszerezte a vezetést (1-0). Az FTC támadója a későbbiekben sem lassított, ugyanis a 20. percben már a második találatát szerezte (2-0), majd 8 perccel később mesterhármast ünnepelhetett (3-0). A vendégek nem tudtak komoly ellenállást tanúsítani, már az első játékrészben közel fél tucat gólig eljuthattak volna a hazaiak.

A második félidő is hasonlóan indult, igaz ezúttal 70 másodpercet kellett várni a Fradi góljára. Ezúttal Lovrencsics centerezésére Boli érkezett középen, 4-0! A 63. percben tovább nehezedett a vendégek helyzete, miután Szélpál megkapta második sárgáját, így emberhátrányba került az amúgy is megtizedelt Paks. A mérkőzés utolsó harmadára a hazaiak nagyon visszavettek az iramból, inkább már a Dinamo Zagreb elleni BL mérkőzésre tartalékoltak. Ennek ellenére a mérkőzés utolsó percében Boli újabb gólt tudott szerezni, ezzel 5-0-ra módosította az állást.

Ferencváros – Paks 5-0 (3-0)
Helyszín:
Groupama Aréna Vezette: Andó-Szabó Sándor
Gólszerzők:
Tokmac (1’, 20’, 28’), Boli (47’, 90+2′) ill.-

A 3. forduló programja:

Szombat:
14:45 Mezőkövesd – Budafok (Tv: Duna World)
17:00 Diósgyőr – Honvéd (Tv: Duna World)
19:30 MOL Fehérvár – Puskás Akadémia (Tv: M4 Sport)

Vasárnap:
15:00 Újpest – Kisvárda (Tv: Duna World)
17:30 MTK – Zalaegerszeg (Tv: M4 Sport)

A bajnokság aktuális állása: