Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: mindenképpen értékesíteni akarják védőjüket – sajtóhír

A katalán óriásnál nincsenek megelégedve a játékossal, leginkább a sérülékenysége miatt, ennek következtében mindenképpen megakarnak tőle válni, a spanyol AS értesülései szerint.


A Barcelona pénzt akar csinálni Samuel Umtitiből, ugyanis nincsenek megelégedve a játékos teljesítményével, de ez köszönhető leginkább annak, hogy az elmúlt időszakban rengeteget küzd sérülésekkel és a hírek szerint a hozzáállása sem a legmegfelelőbb az első éveihez képest.

A Barca amennyiben értékesíteni tudja a francia világbajnok labdarúgót, akkor a Piqué, Lenglet, Todibo hármas mellé szeretne még egy új középhátvédet igazolni a hírek szerint. Umtiti jelenlegi piaci értékét 32 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de, a spanyol óriás nagyjából ennyiért meg is válna tőle, egészen pontosan 35 millió euróban határozták meg bekkjük vételárát. Szerződése 2023-ig köti a katalánokhoz.

A 26 éves védő 2016-ban érkezett a Lyon csapatától 25 millió euróért és első két szezonja után kirobbanthatatlannak tűnt és úgy gondolták Barcelonában, hogy évekre megvan oldva vele a középhátvéd kérdés, de Clément Lenglet érkeztével meg kellett harcolnia helyéért, sőt, többször is sérülés hátráltatta, így végül kiszorult a kezdőből.