Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Mohamed Salah az elsőszámú célpont

Érdekes hírrel szolgált ma reggel az Express. A brit lap szerint ugyanis az FC Barcelona nyáron kinevezett új vezetőedzője, Ronald Koeman kiadta a „parancsot”: az elkövetkezendő egy hónapban mindent meg kell tenni Mohamed Salah leigazolásáért.

A lehető legizgalmasabb hírt osztotta meg ma reggel az Express. A lap arról ír, hogy a tegnap este hősies mesterhármast szerző Liverpool sztár, Mo Salah bekerült az FC Barcelona célkeresztjébe. Az egyiptomi csatár természetesen nem tegnap esti, Leeds elleni teljesítményével győzte meg a katalánokat. Bár nehéz elmenni a tény mellett: a 28 éves Salah továbbra is bomba formában van.

A nyári átigazolási időszak októbert 15-én zárul, ám Ronald Koeman (aki egyébként tegnap irányította először felkészülési meccsen a Barcát) legfontosabb feladatként szabta meg Salah leigazolását.

Ha igaz a pletyka, akkor nem lesz könnyű dolga a Barcelonának. A katalán sztárcsapatnak akár 100 millió eurót is fizetnie kellene a Liverpoolnak, hogy kivásárolja Salah-t a 2023-ig érvényes szerződéséből.