Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyre közelebb a Real Madrid Bale eladásához – sajtóhír

Egyre több hír jelenik meg Gareth Bale távozásáról a sportsajtóban, és minden hír egyre részletesebben foglalkozik az üzlettel, ami egy Madrid-közeli forrás szerint már meg is köttetett. 

Spanyol és angol sajtóhírek is egybehangzóan állítják, hogy Gareth Bale a Tottenhamben folytatja a pályafutását. Korábban arról szóltak a hírek, hogy Bale-ért a londoniak odaadják Dele Allit is, de a mostani információk szerint a walesi szélső csak kölcsönbe kerül a Spurshöz, emellett pedig a Real Madrid is örülhet, mivel a spanyol Marca szerint a Tottenham teljesen átvállalja a játékos hatalmas fizetésétaz angol lapok viszont azt írják, hogy a londoniak csak a bére felét akarják kifizetni, és valószínűleg emiatt nem lett még teljesen lezárva az üzlet. A Királyi gárdának mindössze csak a teljesítmény bónuszokat kellene állnia.

Az angol The Independent szerint Bale szerződtetésének ötlete akkor merült fel a Tottenhamnél, amikor a két csapat Sergio Reguillón átigazolásáról tárgyalt egymással.

Bale 2013-ban rekordot jelentő, közel 100 millió euró ellenében hagyta el a Tottenhamet a Real Madrid kedvéért, így 7 év után térhet vissza a White Hart Lane-re.