Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Luis Suarez Olaszországba utazott – VIDEÓ

Luis Suarez némileg titokban próbált Olaszországba utazni, de nem tudott észrevétlen maradni, így ismét felerősödtek a pletykák, miszerint az uruguayi támadó a Juventusba igazol.

Suarez egy magángéppel repült a barcelonai El Prat repülőtérről az olaszországi Perugiába csütörtök délután, azért hogy részt vegyen egy olasz nyelvvizsgán, hogy ezzel is próbálja megsürgetni azt, hogy olasz állampolgárrá váljon. Ez azért fontos, mert az európai csapatokban korlátozott az EU-n kívüli játékosok száma, és a kettős állampolgársággal és az ezzel járó útlevéllel szokták kiküszöbölni ezt az akadályt.

Ezzel ismét felerősödtek a pletykák, miszerint Suarez a Juventusba igazol, pedig mostanában inkább arról cikkeztek, hogy az üzlet meghiúsul, pedig a személyes feltételekről már megegyeztek, ráadásul a minap Ronald Koeman is arról nyilatkozott, hogy maradhat, ha nem talál magának csapatot.

Az uruguayi részt vett a katalán együttes csütörtök reggeli edzésen, mielőtt elindult volna a reptérre, hogy elutazzon Perugiában, és még aznap vissza is tért Barcelonába.