Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb kosarat kapott a West Ham

Megint hoppon maradt a West Ham United. A klub nagy erőkkel dolgozik a védelme megerősítésén, de már a harmadik középhátvéd leigazolás hiúsult meg ebben a transzfer időszakban.

Most Rob Holding mondott nemet a Kalapácsosoknak. Az angol védő ebben a szezonban az Arsenal mindkét találkozóját végig játszotta, köszönthetően David Luiz sérülésének. Ezen felbuzdulva, úgy döntött nem szeretne távozni és megharcol a csapatba kerülésért.

A West Ham kölcsönben szerette volna leigazolni és még 5 millió fontot is fizettek volna az Ágyúsoknak.

Nem a 24 éves játékos az első, aki kikosarazta a David Moyes gárdáját. Korábban Shane Duffy is megvétózta a Londonba költözést és inkább a Celticet választotta.

Az együttes első számú célpontja James Tarkowsi volt, akiért három ajánlatot is tettek, de a Burnley mindet elutasította. Nem is csoda, hiszen az angol válogatottban is bemutatkozó védő, oszlopos tagja Sean Dyche együttesének.

A West Hamet nagyon súlyosan érintette a koronavírus miatti válság. Korábban nagy felháborodást keltett a klubnál, hogy elengedték a tehetséges Grady Dianganát. Az érte kapott összegből szerették volna megerősíteni a védelmet, ami eddig nem jött össze és ezzel a West Ham United az egyetlen Premier League-klub, amely ebben az átigazolási időszakban, még nem igazolt egyetlen labdarúgót sem.