Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzsudzsák mégis visszatérhet – sajtóhír

Miután hónapok óta nem talált magának csapatot, hazai sajtóinformációk szerint egyre valószínűbb lehet, hogy korábbi magyar csapatához térhet vissza a rutinos szélső…

A Nemzeti Sport információi szerint minden jel arra mutat, hogy Dzsudzsák Balázs rövidesen visszatérhet a másodosztályú éllovas Debrecen csapatához, myeltől annak idején 12 évvel ezelőtt távozott.

Azok után, hogy tavasszal kiderült, hogy az Egyesült Arab Emírségekbeli Al-Ain csapata nem érvényesítette opciós jogát Dzsudzsák szerződtetését illetően, a magyar válogatott csapatkapitány szabadon igazolható lett, és immár több hónapja nem talált csapatot magának külföldön.

“Van nálunk egy kereseti korlát, amit senki esetében sem lépünk át, nem teszünk kivételt, de ha nem talál magának csapatot, akkor Balázs szívesen tér vissza Debrecenbe. Most már nagyon közel állunk a megegyezéshez. Folyamatosan kapcsolatban álltunk a menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel és Balázzsal is, szerintem jönni fog” – mondta Kósa Lajos országgyűlési képviselő.

A 33 esztendős labdarúgó 2005-ben mutatkozott be a Loki színeiben a magyar bajnokságban, majd 2008-ban állt légiósnak, Hollandia, Törökország és a Közel-Kelet érintésével pedig 12 szezon után térhetne haza. Nyilván Dzsudzsák döntése nagyban érzelmi alapú lenne, és a fizetési igényét is jóval lejjebb kéne adnia a megszokottnál. Mindenképpen szép gesztus lenne tőle, ha a bajba jutott nevelőcsapata segítségére sietne az ország legismertebb labdarúgója.

Emlékezetük rá, hogy korábban már Korhut Mihály és Varga József is visszatért a bajba jutott hajdúságiakhoz.