Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már ma bejelentheti új igazolását a Chelsea!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttesének vezetőedzője, Frank Lampard elismerte, hogy Edouard Mendy megérkezett a csapathoz, hogy átessen az orvosi viszgálatokon.

Edouard Mendyt már a mai nap bejelentheti a Chelsea együttese, mint új igazolását. Frank Lampard ugyanis a mai sajtótájékoztatóján elismerte, hogy a 28 esztendős játékos megérkezett Londonba, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon. Amennyiben itt minden probléma nélkül lezajlik, úgy Mendy lehet a Chelsea 7. nyári igazolása, Havertz, Werner, Thiago Silva, Chilwell, Ziyech és Sarr után. A hírek szerint a Chelsea gárdája 22 millió font körüli összeget fog fizetni a hálóőrért.

Mendy tavaly nyáron került a Rennes csapatához 4 millió euró ellenében. A kapus komoly szerepet vállalt abban, hogy a Rennes a 3. helyen zárta az idő előtt befejezett Ligue 1 küzdelmeit. Minden sorozatot figyelembe véve 33 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 13-at kapott gól nélkül hozott le. Piaci értékét 7 millió euróra becsüli a transfermarkt.