Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern nem örül a Szuperkupának

Csütörtök este korlátozott számú közönség, de nézők előtt rendezik meg a Puskás Arénában a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München és az Európa-liga idei kiírását megnyerő Sevilla csapatai közt az Európai Szuperkupa-mérkőzést…

Budapesten kerül megrendezésre a Bayern München és a Sevilla közti Európai Szuperkupa-mérkőzés, melyen a Puskás Aréna 30 százalékában lehetnek nézők, vagyis nagyjából 20 ezren lesznek jelen a találkozón, azonban ennek a bajorok kevésbé örülnek:

“Ez is egy olyan dolog, amit az ember nem teljesen ért. De nem mi hozzuk a döntéseket, hanem mások”

– jelentette ki Hans-Dieter Flick, a Bayern vezetőedzője, akit leginkább az aggaszt, hogy a Robert Koch országos közegészségügyi intézet járványügyi szempontból rizikós területnek minősítette Magyarországot.

A hírek szerint nagyjából 2100 német szurkoló kíséri el a Bayernt Budapestre, akiknek az indulás előtt kötelezően negatív koronavírus-teszttel kell rendelkezniük. Ezzel szemben a Sevilla a kapott 2500 jegyet visszautasította, a spanyol szurkolói nem utaznak el a mérkőzésre.

A csütörtökön 21 órakor megrendezésre kerülő Európai Szuperkupa-mérkőzés a koronavírus-járvány kitörése óta az első találkozó az UEFA versenyrendszerében, amelyre beengednek nézőket.