Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: 20 millióért adhatják el a válogatott játékost! – Sajtóhír

Újabb remek üzletet készül kötni az angol bajnok Liverpool, ezúttal azonban az eladási oldalon lavírozgatnak eredményesen a “vörösök”. 

Kostas Tsimikas, Diego Jota és Thiago megszerzése után némiképp át kell alakítani a csapat keretét. Georginio Wijnaldum esetleges távozását már megírtuk, a holland középpályáshoz viszont nagyon is hasonló utat járhat be Harry Wilson is.

A 23 esztendős walesi válogatott játékost nagy erőkkel csábítgatja a Burnley, amely 20 millió eurót sem sajnálna a támadó szellemű középpályásért.

Az angol sportsajtó szerint a két klub már meg is kezdte a tárgyalásokat, amlyek előrehaladott fázisban tartanak.

Érdekesség, hogy Harry Wilson bár 17-szeres walesi válogatott (2013-ban 16 évesen és 207 naposan debütált a nemzeti csapatban, amivel Gareth Bale-t is megelőzve a legfiatalabb játékos lett Wales történelmében – a szerk.), mindössze egy (!) tétmérkőzésen lépett pályára a Liveproolban.
A saját nevelésű játékost az elmúlt időszakban rendre kölcsönadták, legutóbb a Bournemouth csapatához, de a korábbi idényekben a Derby County, a Hull City, fiatalon pedig a Crewe Alexandra együtteseinél is megfordult.

Harry Wilson piaci értékét 17,5 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.de.