A Juventus újra megpróbálja elcsábítani régi kiszemeltjét – sajtóhír

Megbízható helyi források szerint az olasz rekordbajnok Juventus együttese a közeljövőben ismét megkísérli a régóta kiszemelt tehetséges játékos megszerzését…

Alfredo Pedullá információi szerint a Juventus vezetősége készen áll arra, hogy ismét tárgyalásokat kezdeményezzen a Fiorentina csapatával a klubja által 60 millió eurós eladási árral rendelkező Federico Chiesa megszerzése ügyében.

A 22 éves szélső a Serie A előző kiírásában 10 góllal végzett, és fiatal kora ellenére már négy éve abszolút alapembernek számít a “Violák” soraiban, minden sorozatot figyelembe véve már elérte a 150 pályára lépést. Chiesa a firenzei gárda mellett az olasz válogatottban Roberto Mancini megfiatalított együttesében is rendszeres szereplő. Az olasz labdarúgás egyik legnagyobb jövőbeli ígéretének tartott Chiesa a négy idény alatt 33 találatot szállított.

A tehetséges labdarúgó szolgálatai iránt a közelmúltban a Juventus mellett például a Manchester United együttese tanúsított megalapozott érdeklődést, és a Fiorentina minden bizonnyal inkább külföldre adná el erősségét, mintsem az egyik ősi riválisnak.