Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Lautaro Martinez megszerzése vagy a keret bővítése?

Katalán lapértesülések szerint az FC Barcelona még egyszer nekifuthat Lautaro Martinez megszerzésének, köszönhetően a játékoseladásoknak. Ugyanakkor a klubvezetésnek egy felelősségteljes döntést kell meghoznia akkor, ha az argentin kiválóságra szavaznak. 

Arturo Vidal, Ivan Rakitic, Luis Suárez elengedésével az elmúlt hetekben jelentős játékosfizetésektől is ‘megszabadult’ a klub, amihez hozzájön még Nelson Semedo eladása, így a Sport szerint nagyjából 100 millió eurós összegből gazdálkodhat a továbbiakban a katalán sztárcsapat.

A barcelonai székhelyű sportnapilap szerint a Barca éppen ezért még egyszer megkísérelheti a tárgyalásokat az Inter együttesével, a cél pedig ismét Lautaro Martinez megszerzése.
Állítólag a Barcánál nagyon is optimisták azt illetően, hogy egy 100 millió körüli összegre nem mondanának nemet az Internél.

Ahogyan viszont a Sport is fogalmaz, a Barca komoly döntés előtt áll, hiszen amennyiben Lautaro Martinezre áldozna, akkor már nem fogja tudni tovább bővíteni jelenleg igencsak szűknek tűnő keretét.

A klubvezetésre és Roanld Koeman vezetőedzőre kulcsfontosságú napok várnak az átigazolási piac hajrájában.