Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: felbontják a középpályás szerződését, ingyen távozhat – sajtóhír

A mindig jól értesült Fabrizio Romano szerint, a Juventus kész idő előtt felmondani középpályásuk, Sami Khedira szerződését, aki így szabadon távozhat a klubtól. 

Romano értesülései szerinta Juventus még a héten szeretne megegyezni Sami Khedirával a szerződése felbontásáról, ezzel pedig a német középpályás ingyen távozhat a torinói klubból. A játékos kontraktusa eredetileg 2021 nyarán járna le. Khedira fél lábbal már eddig is kint volt a Juventusból, de most szeretnék felgyorsítani a dolgokat.

Eddig két klub érdeklődéséről lehetett olvasni a sportmédiában: a PSG-nek szüksége van egy középpályásra, és az remek üzlet lehet a számára, hogy ha ingyen megszerezhetné Khedirát. A francia csapat mellett a Manchester United is fontolóra vette a játékos leigazolását, akik a hírek szerint éppen arra vártak, hogy a Juve felbontsa a szerződését.

Khedira 2015-ben igazolt a Juventusba a Real Madridból szintén ingyen, és azóta minden sorozatot figyelembe véve 145 mérkőzésen lépett pályára a torinói gárdánál, ezeken pedig 21 gólt és 13 gólpasszt jegyzett.