Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megérkezett a Lazio régi-új játékosa

Amiről korábban lehetőségként számoltunk be, egyre inkább konkretizálódni fog, ugyanis a Lazio régi-új igazolása a minap megérkezett az olasz fővárosba a szerződtetése előtti orvosi vizsgálatokra…

 

Az olasz bajnokság (Serie A) elmúlt szezonjában a negyedik helyen végző Lazio együttese korábbi játékosa, Wesley Hoedt megszerzésére készül az angol élvonalbeli Southampton csapatától, aki a kiszivárgott hírek szerint 6 millió eurós vételi opcióval kölcsönben csatlakozhat a “Sasokhoz”.

A 26 esztendős holland válogatott hátvéd 2015 és 2017 között 61 mérkőzésen már magára húzhatta az olasz csapat szerelését, majd a “Szentek” három évvel ezelőtt 15 millió font ellenében vásárolták meg. Hoedt az angol klub alkalmazásában kevésbé találta meg a számításait, bár a legelső szezonjában még 28 bajnoki fellépéssel meghatározó szereplőnek mondhatta magát, később fokozatosan egyre inkább háttérbe szorult. Olyannyira, hogy a 2018-2019-es szezon második felére a Celta Vigóhoz, a tavalyi idényre pedig a belga Royal Antwerpen csapatához adták kölcsön.

A Lazio az aktuális idényben a bajnokság mellett a BL-ben is szerepelni fog, így minden poszton szükség volt a keret mélyítésére, a jól ismert játékosuk pedig újabb variációs lehetőséget jelenthet Simone Inzaghi mester számára a védelem tengelyében.