Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham is lecsapna a Chelsea mellőzöttjére – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Chelsea kegyvesztett védője, Antonio Rüdiger a Tottenham érdeklődését is felkeltette. 

Antoni Rüdiger létszámfelettivé vált a Chelsea-ben, miután Thiago Silvával, Fikayo Tomorival, Andreas Christensennel és Kurt Zoumával kellene megküzdenie a helyéért a csapatban. A korábbi hírek szerint a PSG lecsapna rá kölcsönben, de a Barcelonánál is felmerült már a német játékos neve.

Most az Sky Sports információi szerint a Tottenham érdeklődik Rüdiger iránt, miután az Inter túl magas árat akar kérni a Spurs eddigi kiszemeltjéért, Milan Skriniarért. A városi rivális Tottenham nagyon ritkán igazol a Chelsea-ből, legutóbb Carlo Cudicinit vették meg a kék félről 2009-ben.

Az megint egy másik kérdés, hogy Rüdiger a Spursbe igazolna-e, miután a szurkolók 2019 decemberében rasszista megjegyzésekkel bántalmazták a játékost. Emellett Frank Lampard is azt nyilatkozta, hogy jobb lenne, ha senki nem feltételezne semmit a német védő távozásával kapcsolatban.

Rüdiger hónapokig küszködött súlyos térd- és ágyéksérülésekkel, amióta 2017-ben csatlakozott az AS Romából a Chelsea-hez, viszont mostanra már készen áll a játékra.