Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lampard nagyon kiakadt a Chelsea rutinos játékosára

Szigetországi sajtóinformációk szerint a Chelsea rutinos labdarúgójának megmozdulása kiverte a biztosítékot a “Kékek” menedzserénél, így akár ki is kerülhet a csapat keretéből…

Mint ismeretes, Marcos Alonsót a West Bromwich Albion elleni 3-3-as döntetlennel záruló találkozón Frank Lampard a szünetben lecserélte. A spanyol balhátvéd viszont ezt követően azonnal felszállt engedély nélkül a csapatbuszra, ahelyett, hogy a társakkal együtt a stadionban nézte volna végig, ahogy a londoniak 0–3-ról visszakapaszkodnak.

A The Athletic megbízható forrásai szerint a Chelsea csapatánál azonnal fontolóra vették a rutinos játékos kirúgását, mert Lampardot állítólag még sohasem látták ennyire mérgesnek. Több angol forrás is úgy véli, hogy a 29 éves balhátvéd ezzel biztosan az utolsó mérkőzését játszotta a londoni klub színeiben.

Az angol klubot 2016 óta szolgáló Alonsót az utóbbi időben korábbi mestere, Antonio Conte már nem egyszer megpróbálta az Inter csapatához csábítani, és bizonyára a milánóiak a mostani helyzetet kihasználva megpróbálják majd áron alul, vagy akár ingyen elhozni a régóta kiszemelt játékost a Stamford Bridge-ről.