Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: tettek egy utolsó ajánlatot az Atlético Madrid középpályásáért

A goal.com értesülései szerint az Arsenal úgy döntött, hogy tesz még egy utolsó ajánlatot az Atlético Madrid középpályásáért, Thomas Partey-ért. 

A goal.com információi szerint az Arsenal úgy döntött, hogy az átigazolási szezon utolsó napján kifizeti Thomas Partey kivásárlási árát az Atlético Madridnak. A csapat jogi képviselői jelenleg is azon dolgoznak, hogy még ma tető alá tudják hozni az üzletet. Ezt követően olyan hírek is megjelentek, hogy Partey maga közölte az Atlético Madrid vezetőségével, hogy az Arsenalba akar igazolni.

A ghánai válogatott középpályás kivásárlási ára 50 millió euró, és már korábban is tárgyaltak a madridi csapattal a középpályás leigazolásáról, de nem tudtak megállpodni az árban. Az Ágyúsok abban biztak, hogy valamennyivel lejjebb tudják vinni Partey árát, de az Atlético nem volt hajlandó egy centtel sem kevesebbet elfogadni érte.

Partey mellett Houssam Aouar volt az Arsenal másik nagy célpontja, de a Lyon elnöke szerint meg sem fontolták a londoniak ajánlatát érte, annyira komolytalannak találták az összeget. Úgy tűnik, az Ágyúsok nem fogják 50 millió euró alatt megúszni a középpályás-igazolást.