Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aulas: “Az Arsenal csak egy gyáva ajánlatot tett Aouarért”

A Lyon elnöke megerősítette, hogy az Arsenal érdeklődött a csapat egyik legjobbja, Houssem Aouar iránt, azonban azt is elmondta, hogy csak egy “gyáva” ajánlatot tettek érte.

Az elmúlt hetekben azzal volt tele a sportsajtó, hogy az Arsenal le akarja igazolni a Lyon középpályását, Houssem Aouart, ezt pedig most Jean-Michel Aulas is megerősítette, azonban nem nyilatkozott elismerően a londoni klub ajánlatáról, amikor a Canal+ francia tv-csatorna kérdezte.

“Csak egy gyáva ajánlatot kaptunk tőlük. Úgy éreztük, hogy nem vették azt figyelembe, hogy Aouar esetében egy francia válogatott játékosról beszélünk, így ezt az ajánlatot arra sem méltattuk, hogy fontolóra vegyük az eladását.”

Az Arsenal a hírek szerint mindössze 35 millió eurót szeretne fizetni a középpályásért, de a Lyon ezt túl alacsonynak tartja, és minimum 50 millió eurót szeretne érte kapni. Erre rákérdezett a riporter is Aulasnál.

– “Olyan 40 vagy 50 milló euró körül kérnének a játékosért?”

– “Egyértelműen többet szeretnénk, mint a másodjára említett összeg.”

Az Arsenal viszont mindenképpen szeretné megerősíteni a keretét, ami hétfő este csúnyán kikapott a címvédő Liverpooltól. Erre viszont egyre kevesebb idejük maradt, mivel az átigazolási ablak október 5-én bezárul.