Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG-ből igazolt támadót a Bayern München – HIVATALOS

A Bundesligában szereplő Bayern München csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy leigazolták Eric Maxim Choupo-Motingot. 

Ingyen érkezett a PSG-ből szerződése lejárta után Eric Maxim Choupo-Moting a Bayern Münchenbe. A kameruni csatár mindössze egy évre, 2021 júniusáig írt alá a bajor klubhoz.

“Nagyon jó érzés visszatérni a Bundesligába, ráadásul épp Németország legnagyobb klubjába. Ki ne szeretne a Bayernben játszani? Megtiszteltetés számomra felvenni a csapat mezét. A  Bayernnél mindig az a cél, hogy minden trófeát megnyerjünk, én pedig nagyon motivált vagyok e cél elérésében “

– nyilatkozta Choupo-Moting a Bayern München hivatalos oldalának.

A 31 éves támadó korábban már játszott a német bajnokságban, hiszen profi karrierjét is ott kezdte a Hamburg csapatában, de játszott a Mainzban és a Schalkében is, ahonnan 2017-ben a Stoke Cityhez igazolt. Mindössze egy évet játszott az angol klubnál, amikor a PSG ingyen leigazolta. Choupo-Moting minden sorozatot figyelembe véve 51 mérkőzésen lépett pályára a párizsi alakulatban, ezeken pedig mindössze 9 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.