Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gulácsiékhoz került az egykori holland legenda fia – HIVATALOS

Az RB Leipzig együttese nem sokkal a transzfer-zárás előtt bejelentette, hogy támadóposztra kölcsönvett egy ígéretes támadót az AS Romától…

 

Mindkét klub megerősítette, hogy a 2020-2021-es idény végeztéig az AS Roma csapata az RB Leipzig együtteséhez irányítja kölcsönben Justin Kluivert játékjogát.

A 21 esztendős szélső két évvel ezelőtt igazolt át nevelőegyesületétől, az Ajaxtól közel 19 millió euró ellenében az AS Romához, ahol azonban csak epizódszereplő tudott lenni, minden sorozatot figyelembe véve 68 mérkőzés alatt csatár létére mindössze 9 alkalommal talált be. A holland válogatottban két meccset játszó fiatal támadó kevésbé találta meg számításait a Románál, talán a Bundesligában jobban kijön neki a lépés.

Emlékezhetünk rá, hogy egy évvel ezelőtt Patrik Schick hasonló utat járt be, a cseh támadó a 2019-2020-as idény alatt a “Farkasoktól” kölcsönben 10 gólt szerzett a Lipcsében, ám végül nem tudták őt véglegesíteni, és a közelmúltban a Bayer Leverkusenhez szerződött.

Justin Kluivert édesapja, Patrick annak idején többek közt az Ajax, az AC Milan és a Barcelona játékosai közt szerepelt, ezidáig túl magasra téve a lécet fia számára…