Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Németországban folytathatja az Arsenal fiatal tehetsége – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Arsenal csapata kölcsönadhatja fiatal játékosát, Matteo Guendouzit. 

Az angol Daily Mirror információi szerint az Arsenal 21 éves francia középpályása, Matteo Guendouzi mégis kölcsönbe kerülhet, miután nem jött össze az üzlet sem a Marseille, sem a Villarreal sem pedig az AS Roma csapatával. Az új célállomás Németország lehet a brit lap szerint, mivel a Hertha BSC elkezdett érdeklődni a fiatal játékos iránt, és még a transzferablak vége előtt lezárhatják a kölcsönt.

Guendouzi jelenleg nem szerepel az Arsenal menedzserének, Mikel Artetának a terveiben, helyette viszont mindenképpen szeretett volna egy új középpályást a csapatba. Nagyon sokáig hírbe hozták a londoniakkal a Lyon játékosát, Houssem Aouart, de a francia klub elnöke kijelentette, hogy meg sem fontolták az Arsenal ajánlatát, annyira komolytalannak találták az összeget.

Guendouzi 2018-ban csatlakozott az Ágyúsokhoz a francia Lorient csapatától 8 millió euró ellenében. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 82 mérkőzésen lépett pályára a londoni klub színeiben, ezeken pedig 1 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.