Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: Zahavi mesterhármasával győzte le Izrael a szlovákokat, a törökök is döntetleneztek a szerbekkel

A Nemzetek Ligája következő fordulójának B-ligájában és C-ligájában is folytatódtak a mérkőzések. Nem sok meglepetés született, a legtöbb mérkőzésen a papírforma jött be.

B-liga:

Az 1. csoport eredményei és állása:

Norvégia végig kisebb fölényben játszott a mérkőzésen, viszont mégis csak egy észak-ír öngóllal tudta begyűjteni a három pontot. Az osztrákoknál úgy tűnt, hogy nem bírnak a románokkal, de végül egy 76. perces Schopf góllal megszerezték a győzelmet. Norvégia és Ausztria fej-fej mellett áll a csoport első helyén.

Norvégia – Észak-Írország: 1-0 (0-0)
Gólszerzők: Dallas (68. – öngól) ill. –

Románia – Ausztria: 0-1 (0-0)
Gólszerzők: – ill. Schopf (71.)

A 2. csoport eredményei és állása:

Szlovákia nagyon magabiztosan kezdett, és az első félidőben kétgólos előnyre tett szert. Izrael azonban a második félidőre feléledt, és Zahavi mesterhármasával megfordították a mérkőzést és begyűjtötték a három pontot. Skócia bár nem játszott jól, és a csehek domináltak, mégis megnyerték a mérkőzést egy nagyon korai találattal. Skócia magasan vezeti a csoportot ezzel a győzelemmel, Csehország pedig egy kicsit lemaradt mögöttük.

Szlovákia – Izrael: 2-3 (2-0)
Gólszerzők: Hamsik (16.), Mak (38.) ill. Zahavi (68. 76. 89.)

Skócia – Csehország: 1-0 (1-0)
Gólszerzők: Fraser (6.) ill. –

A 3. csoport eredményei és állása:

Bár nem játszottak rosszul az oroszok, a magyarok ügyesen helyt álltak, és lehozták egy gól nélküli döntetlenre a mérkőzést, amelyről bővebben ITT olvashattok. A szerbek két góllal vezettek a második félidőre a törökök ellen, azonban a hazai csapat feléledt, és sikerült összehozniuk az egy pontot. Magyarország jelenleg a csoport második helyén áll, mindössze egy ponttal lemaradva Oroszország mögött.

Oroszország – Magyarország: 0-0 (0-0)
Gólszerzők: – ill. –

Törökország – Szerbia: 2-2 (0-2)
Gólszerzők: Calhanoglu (57.), Tufan (76.) ill. Milinkovic-Savic (22.), Mitrovic (49. – büntetőből)
Kiállítás: Yilmaz (90+1.) ill. –

A 4. csoport eredményei és állása:

Írország az egész mérkőzésen fölényben játszott, mégis egy 66. perces találattal a finnek nyerték meg a mérkőzést. A Bulgária-Wales találkozó nagyon sokáig gólnélküli döntetlenre állt, de a 85. percben megszerezték a vezetést és egyben a győzelmet is Williams találatával. A csoport első helyén a walesi válogatott áll, de a finnek csak egy ponttal vannak lemaradva.

Finnország – Írország: 1-0 (0-0)
Gólszerzők: Jensen (67.) ill. –

Bulgária – Wales: 0-1 (0-0)
Gólszerzők: – ill. Williams (85.)

C-liga:

A 2. csoport eredményei és állása:

Az észt-örmény találkozó már az első félidőben döntetlenre állt, és a csapatok a második játékrészben már nem tudtak változtatni az eredményen. A grúzok a mérkőzés második félidejében kihasználták az emberelőnyt, és megszerezték a vezetést, de egy utolsó perces büntetővel kiegyenlítettek az észak-macedónok, akik Grúziával pontegyenlőséggel állnak az első két helyen.

Észtország – Örményország: 1-1 (1-1)
Gólszerzők: Sappinen (14.) ill. Hovhannisyan (8.)

Észak-Macedónia – Grúzia: 1-1 (0-0)
Gólszerzők: – ill. –
Kiállítás: Dimitrievski (67.) ill. –

A 3. csoport eredményei és állása:

Hatalmas fölényben játszottak a görögök, és meg is nyerhették volna a mérkőzést, de a 19. percben kihagytak egy büntetőt, a meccs hátralévő felében pedig nem tudtak már betalálni Koszovónak. Szlovénia már az első játékrészben háromgólos előnyt hozott össze Moldova ellen, és végül négy találattal fejezték be a találkozót. A szlovénok állnak az első helyen a csoportban, őket a görögök követik két pontos hátrányban.

Görögország – Koszovó: 0-0 (0-0)
Gólszerzők: – ill. –

Moldova – Szlovénia: 0-4 (0-3)
Gólszerzők: – ill. Lovric (8.), Vuckic (37. – büntetőből, 42. 55. – büntetőből)

A 4. csoport eredményei és állása:

Albánia dominálta a mérkőzést, de a fölényt nem tudták gólra váltani, így csak egy döntetlent tudtak összehozni Litvánia ellen. Fehéroroszország a játék képét tekintve nem játszott olyan jól, de ők lőtték a gólokat, amelyek a három pontot érték. A tabella élén a beloruszok állnak, őket pedig Litvánia követi.

Litvánia – Albánia: 0-0 (0-0)
Gólszerzők: – ill. –

Fehéroroszország – Kazahsztán: 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Jablonski (36.), Juzepcsuk (90+3.) ill. –