Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet a Premier Leaguebe a francia középpályás! – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Leicester City együttese kész harcba szállni Florian Thauvin játékjogának megszerzéséért. A francia játékosért Olaszországból is érdeklődnek.

Florian Thauvin ismét a Premier Leaguben köthet ki. Angol sajtóértesülések szerint ugyanis a Leicester City szeretné leigazolni a francia futballistát. Nem a “Rókák ” az egyetlen kérői Thauvinnek, hiszen az AC Milan gárdája is kinézte magának a világbajnok játékost. A 27 esztendős francia korábban már szerepelt az angol bajnokságban. 2015-ben a Newcastle vásárolta meg a Marseilletől, de fél évet követően a “Szarkák” már kölcsön is adták korábbi csapatának, majd 2017 nyarán vissza is vásárolta őt az Olympique.

Az érdeklődés azért fokozódik ismételten Thauvin körül, mivel aktuális szerződése jövő nyáron lejár, így télen már szabadon tárgyalhat kérőivel. 2017-es visszatérése óta összesen 101 mérkőzésen lépett pályára a Marseille színeiben, amelyeken 47 gólt és 30 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 32 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.