Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három angol élvonalbeli klub is szemet vetett a CSZKA Moszkva labdarúgójára – sajtóhír

A fiatal orosz játékos kelendő lehet a téli átigazolási időszakban az angol együttesek körében, ugyanis tipikusan Premier League játékosnak tartják őt. 

A CSZKA Moszkva támadójának, Fedor Chalovnak a kegyeiért versenghet januárban több Premier League csapat is, angol sajtóhírek szerint. A Crystal Palace, a Sheffield United és a Southampton érdeklődik a nagy tehetségnek tartott játékosért.

A Crystal Palace már a nyáron is próbálta őt megkaparintani, ám akkor a közel 17 millió eurós ajánlatot a CSZKA visszautasította, mondván játékosuk többet ér ettől. A Sasok januárban újabb ajánlattal próbálkoznak, de ezúttal lesz legalább két vetélytársa is, ennek következtében még nehezebb dolguk lesz, mint az elmúlt nyáron.

Chalov mindössze még 22 esztendős és hatalmas potenciált látnak benne. Azért is érdeklődik több angol élvonalbeli együttes iránta, mert stílusa leginkább a Premier League-hez passzol a klubok megfigyelői szerint.

A kétszeres orosz válogatott csatár 134 alkalommal léphetett pályára a moszkvai csapat színeiben, ezeken pedig 39 gólt és 26 gólpasszt jegyzett.