Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El Clásico: egy kulcsember visszatér, egy továbbra is harcképtelen

A Real Madrid csapata után a Barcelona együttese is megnevezte játékoskeretét a szombat délutáni spanyol bajnoki rangadóra…

A fenti névsorban azonnal észrevehető, hogy Jordi Alba ismét bevetésre kész a Barcelona csapatában, azt követően, hogy a spanyol válogatott balhátvéd a Sevilla elleni mérkőzésen megsérült. A korábbi híresztelések szerint a 31 éves kulcsember kihagyta volt a rangadót, ám a vártnál gyorsabban haladt a felépülése.

Ugyanakkor a katalánok keretéből továbbra is hiányzik az első számú kapus Marc-André ter Stegen, akinek hiába bíztak a felépülésében, egyelőre még várniuk kell a német portás reaktiválásával. Nem tagja Ronald Koeman mester keretének Samuel Umtiti és Matheus Fernandes sem különféle sérülésekből kifolyólag.

A két nagy ellenlábas közül a Real Madrid öt mérkőzés alatt szerzett 10 pontjával a harmadik, a Barcelona pedig négy találkozóról 7 egységgel a tizedik helyen áll a spanyol bajnokság (La Liga) aktuális tabelláján. A szezonbeli első El Clásicót szombaton 16 órától rendezik a Camp Nouban, hazánkban a Spíler 2 közvetíti élőben.