Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolás: az MLS-ben folytathatja a korábbi Arsenal-kedvenc

Sajnálatos és nagyon szomorú, hogy a korábbi angol válogatott és Arsenal-középpályás, a még mindig csak 28 éves Jack Wilshere pályafutása zsákutcába futott. Ám most felcsillant a remény a szabadúszó játékos számára.

Jack Wilshere már tinédzserként berobbant szeretett klubja, az Arsenal csapatába. Sőt már 18 évesen bemutatkozott az angol nagyválogatottban is, s el is ért azóta 34 címeres mezes fellépést. Igaz, 2016 óta nem kapott meghívót a „Háromoroszlánosok” közé.

A sérülékeny középpályásra 2018 óta az Arsenal sem számít, Unai Emery érkezésével végleg megpecsételődött a sorsa az Emirates. Pedig korábban Arséne Wenger irányítása alatt többször is esélyt kapott a kitörésre a sérülékeny és közepesen nehéztermészetű Wilshere.

A Sunday Mirror szerint az elmúlt két évet a szintén londoni West Ham Unitednál töltő Wilshere egyelőre türelmesen éli a munkanélküliséget. A lap arról ír, hogy a játékos szívesen átköltözne az Egyesült Államokba, ha valamelyik MLS-klubbal sikerül megegyeznie a folytatást illetően.