Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR7 kifakadt a tesztelés ellen

Miután kiderült, hogy még nem játszhat csapata következő mérkőzésén, Cristiano Ronaldo elég egyértelműen kinyilatkoztatta csalódottságát a közösségi médián keresztül…

Kedd este eldőlt, hogy az ötszörös aranylabdás portugál klasszis, Cristiano Ronaldo harmadik koronavírus-tesztje is pozitív lett, így bár a Juventus kiválósága teljesen tünetmentes és jól érzi magát, biztosan nem lehet ott a Barcelona elleni mérkőzésen.

Ezen felbuzdulva a szerdai napon a torinóiak portugál klasszisa elkeseredésében egy friss fényképéhez úgy kommentelt: “Erősnek és egészségesnek érzem magam… A PCR-teszt egy marhaság!” – utóbbit azonban később inkább kitörölte, de természetesen az interneten azonnal nyoma maradt a hozzászólásának.

Mint ismeretes, a torinóiak abban bíztak, hogy a hivatalos szabályok szerint ha egy játékos tünetmentes, és csapata mérkőzése előtt 24 órával negatív tesztet produkál, akkor engedélyezett a pályára lépése. CR7 esetében minden stimmelt, csak a teszt eredménye nem hozta a kívánt eredményt, így szerda este elmarad a sokak által várva várt összecsapás Lionel Messi ellen.

Ronaldo már több mint két hete tartózkodik elkülönítve csapattársaitól, mióta a portugál válogatottban pozitív lett az első tesztje, és balszerencséjére azóta is minden egyes vizsgálata pozitív eredményt hozott, így továbbra sem mehet társaságba, és természetesen nem játszhat mérkőzéseken sem.