Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: PSV csatár érkezhet Depay helyett

Az FC Barcelona csapatánál jelenleg vannak súlyosabb problémák (mint az elnökváltás), de azért az illetékesek a háttérben továbbra is dolgoznak a várható erősítéseken. Állítólag a PSV Eindhoven támadója, Donyell Malen érkezhet.

A közeljövőben érdekes játékosmozgások várhatóak az FC Barcelona keretében. A majdani új klubelnök szinte biztosan jövevények szerződtetésének ígéretével fogja majd belopni magát a culék szívébe. Ugyan idén végig Memphis Depay (Olympique Lyon) szerződtetése volt a téma, a holland játékos átigazolása végül elmaradt a franciák ragaszkodása miatt.

Állítólag Depay helyett Malen érkezhet. A szintén holland támadó inkább középcsatárnak számít, és 21 éves korára már megfordult az Ajaxban és az Arsenalban is. Igaz, ezen kluboknál csak az utánpótlásban fordult meg. Malen a PSV-nél azonban már révbe ért, lévén egyszeres bajnoknak számít 2018-as érkezése óta.

Malen értékét a Transfermarkt.de 25 millió euróra saccolja. Csakhogy a csatár menedzsere az a Mino Raiola, aki alighanem képes úgy felverni pártfogoltja értékét, hogy annak kisajtolása még az FC Barcelona számára is komoly teher lehet.