Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Még nem láttam Messit ennyit futni!”

A Juventus – FC Barcelona szerdai Bajnokok Ligája találkozó kimenetele továbbra is téma, elsősorban Olaszországban, olyannyira, hogy Christian Vieri után az olasz futball újabb, korábbi legendás alakja méltatta a katalánokat, Lionel Messivel az élen.

A Juventust játékosként és edzőként is szolgáló Fabio Capello az elmúlt évekhez képest egy teljesen más felfogású Barcelonát vélt felfedezni, amely szerinte igen is jó úton indult el az átalakulás terén.

“Egy szuper-dinamikus és agresszív Barát láttam, amely a játékosok képességei terén is top-szintet képvisel (…) és ott van még Messi is, akit soha nem láttam ennyit futni, dolgozni a pályán!” – Így Capello, aki szerint a hatszoros Aranylabdás klasszis sem kivétel az új edző, Ronald Koeman azon elképzelése alól, hogy csapatától egységesen várja el azt, hogy megdolgozzanak a pályán.

“A Juventus rengeteget szenvedett a Barca játéka miatt, örülhetnek, hogy megúszták két kapott góllal! Hiba lenne balszerencsére, vagy a VAR-ra fogniuk bármit is!” – Idézte fel a katalán Sport a korábbi angol szövetségi kapitány velős véleményét.