Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: hiába kért halasztást az Újpest – HIVATALOS

A magyar bajnokságban (NB I) szereplő Újpest együttese a pénteki napon közleményben jelezte, hogy hétvégi bajnoki mérkőzése elhalasztását kéri a csapaton belül koronavírus-fertőzések miatt…

A szombati hivatalos közleményben viszont úgy fogalmaznak, hogy az Újpest aktuális ellenfele, az MTK nem egyezett bele a vasárnap délutáni találkozó elhalasztásába, így a lila-fehéreknek annak ellenére is pályára kell lépniük, hogy számtalan játékosuk és stábtagjuk koronavírus-fertőzés miatt házi karanténba kényszerült.

Többek közt a vezetőedző, Predrag Rogan már hetek óta nem tudott edzést tartani játékosainak, korosztályos csapatok trénerei helyettesítették őt a foglalkozásokon.

Az újpestiek tudomásul vették a fővárosi vetélytárs döntését, és közleményükben úgy fogalmaztak, hogy “emelt fejjel, megfogyatkozva, de megyünk a harcba!”

Nyolc forduló után az Újpest a hatodik, az MTK a nyolcadik helyen tartózkodik a magyar bajnokság 12 csapatos mezőnyében. A két csapat egymás elleni mérkőzésére vasárnap 16 órától kerülhet sor a Szusza Ferenc Stadionban.