Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb sztárcsapat jelentkezett be Szoboszlai Dominikért – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint újabb neves kérője akad a legnagyobb tehetségként számon tartott magyar futballistának…

A spanyol Fichajes információi szerint az Atlético Madrid együttese komolyan fontolóra vette, hogy akár már a január átigazolási időszakban ajánlatot tegyen a Red Bull Salzburg részére Szoboszlai Dominik megszerzésére vonatkozóan. A portál úgy tudja, hogy Diego Simeonét lenyűgözte a csapata ellen a múlt heti BL-fordulóban gólt is szerző magyar kiválóság játéka, és mielőbb soraiban akarja tudni őt.

A 20. születésnapját a napokban ünneplő Szoboszlai leigazolását azért sürgetik a “Matracosok”, mert úgy gondolják, hogy nyáron sokkal nagyobb lesz az érdeklődés iránta, azért még most kifizetnék érte a 24 millió eurós kivásárlási árat. A teljesség igénye nélkül állítólag az AC Milan, a Lazio, a Napoli, az Arsenal, a Chelsea, a Leicester City vagy éppen a PSG áll sorban a kegyeiért.

Szoboszlai minden sorozatot figyelembe véve 13 gólt és 19 előkészítést regisztrált 40 pályára lépés alatt a 2019-2020-as idény során, míg az aktuális szezonban 11 meccs alatt 5 gól és 8 assziszt a mérlege, és mindkét BL-csoportmeccsen betalált.

A Salzburg csapata kedd este a címvédő Bayern Münchent fogadja, amely jó alkalom lehet a magyar válogatott sztárjának a bizonyításra. Csapata eddig ikszelt a Lokomotiv Moszkvával, és vezetésről szenvedett 3-2-es vereséget az Atlético Madrid ellen.