Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: a mesternégyes után szerény maradt a támadó

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) szombati játéknapján a Paks együttese 6-2-re kiütötte a Puskás Akadémiát négy gólig jutó játékosa főszereplésével…

 

A Paks fölényes győzelméből Hahn János négy góljával oroszlánrészt vállalt, miután a 25 éves támadó már az első félidőben mesterhármast lőtt egy hét perces időszakon belül, a második játékrészben pedig a negyedik gólját is megszerezte a Puskás Akadémia ellen. A lefújást követően viszont két lábbal a földön tudott maradni:

“Megtalált párszor a labda, a társaim megint nagyon jó helyzetbe hoztak. Szerencsére volt egy tíz percünk, amikor éreztük, hogy a kapu előtt veszélyesek vagyunk. 3–1-nél kicsit visszaesett a játékunk, de éreztük a szünetben: ha erre »rárúgunk« egyet, akkor könnyen meglehet ez a meccs. Összességében a 6–2 ellenére nem volt könnyű mérkőzés, ám a lényeg, hogy nyertünk.”

Bognár György vezérletével a tolnai gárda elképesztő formában teljesít, hiszen legutolsó hat bajnokijából ötöt megnyert és immár a második helyen tanyázik a címvédő Ferencváros mögött.