Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: “Zlatan az apám lehetne, mégis meccseket dönt el!”

Az AC Milanban a Hellas Verona ellen is sorsdöntő találatot jegyző Zlatan Ibrahimovic nem meglepő módon nem csak milánói szurkolók körében örvend nagy népszerűségnek. 

A Real Madrid kölcsönjátékosaként az idei szezont a Milanban töltő Brahim Diaz legutóbb éppen a hórihorgas svéd klasszist méltatta.

“Zlatan annyi idős, mint az apám, mégis meccseket dönt el! Ő az élő bizonyíték arra, hogy a futballban a kor nem számít!” – Idézi a Marca a 21 esztendős játékost a Marca, aki mint elmondta, nagyon örül annak, hogy Ibra mellett pallérozódhat az idényben.

“Jó a kapcsolatunk, rengeteg hasznos tanácsot kapok tőle, úgy érzem, jól megértjük egymást. Egy igazi győztes! Mellette mindig keményebben kell dolgoznod, soha nem lehetsz elégedett. Sokszor mondja edzések végén, hogy még nem végeztél… Még felülést fogunk csinálni! Zlatan sokat vár tőled, éppen ezért rengeteget segít a fejlődésben!” – Fogalmazott Brahim Diaz, aki elmondta Ibra mellett annak is örül, hogy Milánóban rendszeres játéklehetőséget kap, és mint mondta, jó a kapcsolata a Real Madriddal és Zinedine Zidane vezetőedzővel is, ugyanakkor karrierje ezen szakaszán a minél több játékidő a legfontosabb tényező, ezért (is) váltott a nyáron.