Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR7 korábbi csapatához térhet vissza – sajtóhír

Miután néhány hete az olasz sajtóban felröppent a hír, hogy könnyen lehet, hogy az ötszörös aranylabdás portugál kiválóság számára a mostani lesz az utolsó szezon a torinóiaknál, napról napra újabb és újabb csapatoknál merült fel a világklasszis leigazolásának lehetősége…

Az ESPN munkatársa, Christian Martin a minap megerősítette, hogy a Manchester United gárdája élénk érdeklődést tanúsít, hogy a jövő nyári átigazolási időszakban szerződtesse a Juventus csapatától sokak szerint távozni kívánó Cristiano Ronaldót.

A 35 éves portugál klasszis annak idején 2003 és 2009 között már erősítette a “Vörös Ördögök” sorait, akkor minden sorozatot figyelembe véve 292 tétmérkőzésen 119 gólt szerzett az angol gárda mezében. CR7 közbenjárásával a MU 2008-ban megnyerte a Bajnokok Ligáját, valamint három alkalommal hódította el a Premier League-et, kétszer az Angol Ligakupát, egyszer pedig az FA-kupát.

Ugyan már idén nyáron is szóba került a távozása, CR7 végül legalább újabb egy szezonra maradt a Juve alkalmazásában, de ha a 2020-2021-es szezonban sem jön az eredmény a BL-ben, akkor biztosak lehetünk benne, hogy jövő nyáron újfent téma lesz a klubváltása.

Az általános nemzetközi sajtóértesülések szerint korábbi klubja mellett a Paris Saint-Germain lehet a legfőbb érdeklődi szolgálatai iránta, amely meg is tudja fizetni a rutinos klasszis fizetési igényeit.