Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Öt játékosára nem számíthat Marco Rossi a Nemzetek Ligájában!

A soron következő, Szerbia elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen több játékosára sem számíthat Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Fiola és Szalai Attila eltiltás, Gulácsi Péter és Willi Orbán pedig sérülés okán nem lesz majd bevethető, de rajtuk kívül Sallai Roland sem hadra fogható.

Noha csak két napja történt, hogy a magyar válogatott kiharcolta Izland ellen, hogy ott lehet a következő Európa-bajnokságon, Marco Rossinak már a Szerbia elleni Nemzetek Ligája mérkőzésre kell koncentrálnia. A szövetségi kapitány nem lesz könnyű helyzetben, mivel 5 játékosára sem számíthat.

Sallai Rolandnak vissza kellett térnie klubcsapatához, a Freiburghoz a karanténszabályok miatt. Gulácsi Péter és Willi Orbán esetében kisebb sérülésekről számolt be a szövetségi kapitány, de ők is elhagyták az edzőtábort. Rajtuk kívül még a védelem másik két tagjára, Fiola Attilára és Szalai Attilára sem számíthat Marco Rossi, mivel mindketten eltiltottak, ám utóbbiak csak a Szerbia elleni mérkőzésről maradnak le.

A válogatott az utolsó két csoportmeccsén Szerbiát és Törökországot fogadja a Nemzetek Ligája B-ligájának 3. csoportjában.

A B-liga 3. csoportjának állása: