Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Görögországból érkezhet középhátvéd – sajtóhír

A Vörösök januárban kénytelenek belső védőt igazolni, ugyanis két első számú játékosa egész szezonra kihullott erről a posztról, míg harmadik számú játékosuk sérülékeny.


A Liverpool az Olympiakostól igazolna újfent védőt, Konstantinos Tsimikas után most Rúben Semedót szemelte a Premier League címvédője, a Daily Star értesülései szerint.

Az angol gigász legjobb védője és vezére, Virgil van Dijk keresztszalag-szakadást szenvedett, így az egész szezonra kidőlt. A Vörösök másik stabil középhátvédje, Joe Gomez térdsérülése miatt szintén kénytelen lesz kihagyni a teljes szezont. A harmadik számú a poszton Joel Matip, aki nagyon sérülékeny, ennek következtében hol képes játszani, hol nem. A vészmegoldásként belső védőként használt Fabinho pedig szintén sérülést szenvedett, ám rá nem vár hosszabb kihagyás. Viszont mindezek tudatában legalább egy, de lehet, hogy két középhátvéd is érkezni fog a Liverpoolhoz a hírek szerint.

Rúben Semedo piaci értékét jelenleg 7 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de. Az angol sztárcsapat úgy hírlik, hogy végleg megvásárolná őt 10 millió euró ellenében, nem csak kölcsönvenné őt a következő fél évre.