Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wales: “Bale végre valóban régi önmaga!”

A walesi válogatott másodedzője, Robert Page is üdvözölte a nyilvánosság előtt Gareth Bale azon döntését, hogy végre továbbállt a Real Madridtól.

Ryan Giggs szövetségi kapitány segítője a walesiek Írország elleni Nemzetek Ligája találkozója előtt (vasárnap, 18:00) mondta el véleményét Gareth bale-ről.

“Számomra egyértelmű, hogy újra élvezi a futballt. Persze a válogatotthoz eddig is örömmel jött. Amióta én itt vagyok, Gareth ha nem volt sérült, sosem hiányzott egy összetartásról sem!” – Idézi az As Robert Page szavait.

“Egy olyan klubnál van, egy olyan menedzser kezei alatt, akik végre számítanak rá, azt hangsúlyozzák, hogy mennyire szükségük van rá. Fel fogják őt építeni, és újra rendszeresen 90 perceket fog futballozni.” – Folytatta a walesiek másodedzője, aki szerint a nemzeti csapat már most nyert Bale klubváltásából, és a java még hátra van.

“Visszakaptunk egy kiváló játékost, aki végre újra a régi, újra élvezi a futballt, már csak a végeredményre kell várnunk!” – Így Robert page, aki szerint Bale bár idősebb játékosnak számít már, ő azt látja rajta, hogy sikerre éhes, tele van energiával és erővel, hiszen bizonyítani akar.