Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Newcastle játékosát figyeli az Atlético Madrid

A Szarkák labdarúgójának ügynöke beszélt arról, hogy a spanyol együttes figyelemmel követi ügyfelét és a jövőben bármi megtörténhet.


Az Atlético Madrid edzői stábja figyelemmel követi a Newcastle United labdarúgójának, Miguel Almirónnak a teljesítményét. A paraguayi játékos szívesen csatlakozna ügynöke, Daniel Campos szerint a spanyol együtteshez, azonban még egyelőre várni kell a hivatalos ajánlatra.

“Nézzék, kapcsolatba lépett velem az Atlético Madrid edzői stábja, és elmondták nekem, hogy érdeklődnek az ügyfelem iránt, akit egyelőre felderítenek, de jelenleg nem tudnak ajánlatot tenni” – mondta Campos a Newcastle Chronicle-nek.

“Jelenleg csak figyelemmel követik őt, de a közeljövőben miért ne lenne lehetséges az átigazolása? Mindemellett Angliában is vannak nagyobb csapatok, akik figyelemmel követik őt és érdeklődnek iránta. Nincs kétségem afelől, hogy Almirón hamarosan távozni fog, talán már 2021 nyarán is, ha rendeződik a helyzet a világban a Covid járvány után” – tette még hozzá a paraguayi játékos ügynöke.