Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

USA: Újabb történelmi este a férfi válogatottól!

Szerda este az Egyesült Államok válogatottja meggyőző játékkal győzte le Panama együttesét, egy olyan meccsen, amelyről ismét sokat fognak beszélni az USA csapata kapcsán. 

Az amerikaiak lendületes, dinamikus, mi több, szemre is tetszetős futballal múlták felül ellenfelüket. A találkozó kapcsán már csak Panama világranglistán elfoglalt helye miatt sem elsősorban az eredmény az, amely igazán érdekes.

Az amerikai válogatottban rejlő potenciálról legutóbb mi is beszámoltunk, most pedig egy újabb, régen látott dolog kapcsán tehetjük ugyan ezt:

Az USA válogatottjának kezdőcsapata 2011 júniusa óta először állt össze csupa Európában futballozó játékokból.

A Zac Steffen (Man. City) – Sergino Dest (Barcelona), Matt Miazga (Anderlecht), Tim Ream (Fulham), Reggie Cannon (Boavista) – Weston McKennie (Juventus), Tyler Adams (RB Leipzig), Gio Reyna (Borussia Dortmund) – Yunus Musah (Valencia), Nicholas Giocchini (Caen), Ulysses Llanez (Heerenveen) kezdő-tizenegy, a maga 22 évével és 154 napjával a válogatott történelmének második legfiatalabb összetételű kezdője is egyben – és milyen fényes jövő vár a fiatalokra!