Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: hazai pályán kapott ki a Lazio – videóval

Az olasz bajnokság 9. fordulójában a Lazio az Udinesét fogadta, és csúnyán ki is kapott tőle. A római csapat jelenleg csak a 9. helyen áll a tabellán. 

Az első félidőben az Udinese játszott fölényben, amelynek az lett az eredménye, hogy már a szünet előtt kétgólós előnyre tettek szert. A vezetést a 18. percben szerezték meg, amikor Pereyra hátrapassza után Arslan lőtt laposan, és kisssé erőtlenül a kapus mellett a jobb alsóba. A játékrész utolsó percében lőtték a másodikat, ekkor De Paul passzát vette át Pusetto Cataldit megelőzve, majd a kapust is kijátszva lőtt a hálóba.

A második félidőre feléledt a Lazio, de mindez csak meddő fölény volt. Az Udinese mindössze egyszer lőtt kapura, abból viszont gólt is szerzett a 71. percben. De Paul beadását Acerbi épp Forestieri elé fejelte, aki köszönte szépen, és egy labdaátvételt követően a jobb alsó lőtt. A Laziónak csak a szépítés jött össze, az is csak egy büntetőből: a 73. percben Musso húzta el a tizenhatoson belül a kapura törő Immobile lábát. Az olasz csatár állt oda a labda mögé is, majd a kapu bal oldalába rúgta a kapus kinyújtott keze mellett, ezzel lezárva a mérkőzést.

Lazio – Udinese: 1-3 (0-2)
Gólszerzők: Immobile (74. – büntetőből) ill. Arslan (18.), Pusetto (45+3.), Forestieri (71.)
Sárga lap: Fares (45.), Lucas Leiva (77.), Akpa Akpro (90+3.) ill. Arslan (32.), Pereyra (45.), Samir (45+3.), Musso (73.)
Kiállítás: – ill. –

A 9. forduló eddigi eredményei és további programja:

Szombat:
Sassuolo – Inter 0-3
Benevento – Juventus 1-1
Atalanta – Hellas Verona 0-2

Vasárnap:
Lazio – Udinese: 1-3
15:00 AC Milan – Fiorentina (tv: Digi Sport 1)
15:00 Bologna – Crotone
18:00 Cagliari – Spezia (tv: Digi Sport 1)
20:45 Napoli – AS Roma (tv: Digi Sport 1)

Hétfő:
18:30 Torino – Sampdoria (tv: Digi Sport 1)
20:45 Genoa – Parma (tv: Digi Sport 1)

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista aktuális állása