Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. United: Mindenki Edinson Cavanit élteti!

Mint ismert, a Manchester United az uruguayi klasszis két góljával és gólpasszával két gólos hátrányból fordított a Southampton elleni hétvégi bajnokiján. Az MU-nál kis túlzással most szinte minden Edinson Cavaniról szól, akiről valósággal áradozott a csapatkapitány, Harry Maguire is. 

Az angol válogatott védő szerint Cavani hozzáállása, motiváltsága és nem utolsó sorban csatárösztönei példaértékűek.

“Nagyon örülök, hogy így teljesít! Néhány hónapig klub nélkül volt, mielőtt ide igazolt, ugyanakkor amint megjött, azonnal beilleszkedett, és elkezdett dolgozni. Nagyszerű, hogy egy ilyen játékos, egy ilyen személyiség van az öltözőben. Mindenki láthatja, már most, hogy mit is adhat a klubnak!” – Idézi az angol válogatott hátvédet az MU hivatalos televíziós csatornája.

“Azok a mozgások, amelyeket ő csinál, azt kevés csatár tudja. Folyamatos mozgásban van, labdát akar kapni, és gólt akar szerezni… Nem a véletlen műve, hogy ennyi gólt szerez! Szinte rémálom ellene futballozni, ezt tapasztaljuk az edzéseken is!” – Folytatta Maguire

“Egy csatár, ha csak nézi Cavani játékát, már abból tanulhat. Tudom, hogy a mi támadóink is tanulni akarnak tőle, ami sokat segíthet a fejlődésükben!” – Tette még hozzá a ‘vörös ördögök’ csapatkapitánya.

És ha már a csatároknál és a tanulásnál tartanak az MU-nál… Van kitől ellesni ezt-azt, ugyanis a manchesterieknél eddig két játékos tudott például csereként beszállva, legalább 3 gólban is közreműködni a Premier League-ben: Edinson Cavani és Ole Gunnar Solskjaer (…)