Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napi hülye: bezúzatja a rendőrség a Man. City sztár Lamborghinijét

Elképesztő hibát vétett novemberben Benjamin Mendy. A francia válogatott védő Lamborghinijét kötelező biztosítás nélkül vezette, így a járművet azóta is a rendőrség őrzi, és bizony nem vár rá szép sors.

A Manchester City 2017-ben igazolta le Ben Mendyt, és a pályán igazolja is tehetségét. Ám a hozzá közel állók szerint azon kívül rendre bebizonyítja, hogy nem az a kifejezetten idegeskedő típus.

Mint kiderült, Mendy az elmúlt hónap közepén jogosítvány és érvényes biztosítás nélkül vezette a 475 ezer fontos szuperautóját. A francia rendszámú kocsit a rendőrök azonnal le is foglalták a világbajnok védőtől, aki azóta is csak az üres helyét nézegeti a garázsban. Sőt, a macclesfieldi hatóságok még hat büntetőpontot is felírtak a neve mellé.

Az eset óta eltelt több, mint húsz nap. A rendőrség pedig általában két hétig tárolja a lefoglalt autókat, amelyeket aztán árverésen eladják vagy bontókban bezúzatják. Az ok pedig banális: Mendy hiányolja Lamborghinijét, de egyelőre képtelen volt intézni a hivatalos dokumentumokat.