Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Pochettino ideális választás lenne!”

Mint arról mi is beszámoltunk, a Real Madrid gyenge eredményei következtében elkezdett inogni a kispad Zinedine Zidane alatt. A korábbi bolgár kiválóság, Dimitar Berbatov elemezte is a helyzetet.

A Betfair nagyköveteként tevékenykedő korábbi csatárklasszis a blancókkal szóba hozott Mauricio Pocehttinoval kezdte gondolatmenetét.

“Pochettino ideális választás lenne a Real Madrdinál. Sajátos virtuozitás jellemzi a csapatait, és nagyszerűen honosítja meg a saját játékstílusát. Pochettino futballról alkotott elképzelései, valamint az, ahogyan csapatai játszanak, tökéletesen illene a Real Madridhoz.” – Kezdte a 78-szoros korábbi bolgár válogatott csatár.

“Meglep, hogy még mindig klub nélkül van. Viszonylag hosszú ideje nem edzősködött, aminek csak egy oka lehet: A megfelelő ajánlatra vár, a megfelelő időben!” – Fogalmazott elég sejtelmesen Berbatov, aki azért kihangsúlyozta, hogy nem Zidane ellen akar beszélni.

“Hiszek abban, hogy egy egy edzőnek idő kell ahhoz, hogy változtatni tudjun a dolgok menetén. Zidane esetében is így gondolom. Kevesen érték volna el ugyan azt a csapattal, amit ő: Zsinórban három Bajnokok Ligája-győzelem! Ha ki is esnek a Bajnokok Ligájából, akkor is megérdemli, hogy folytassa, ráadásul több ideje maradna a La ligára is koncentrálni. Amikor egy ilyen kaliberű személy, mint Zidane ül a kispadon, bizony nagyobb tiszteletet érdemel, ahogyan a nagyobb mozgásteret is biztosítani kell a számára!” – Jegyezte még hozzá Berbatov.