Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Neymar és Mbappé is marad”

Ugyan az utóbbi időben mindketten a távozás gondolatával kacérkodtak, és mindkettejüket komoly sztárcsapatok csábítottak, úgy tűnik, hogy a Paris Saint-Germain hosszútávon is megtarthatja két legértékesebb játékosát…

A Paris Saint-Germain elnöke, Nasser Al-Khelaifi látszólag teljesen biztos benne, hogy Neymar és Kylian Mbappé egyaránt maradni készül a francia bajnoknál:

“Beszélgetéseket kezdtünk Neymarral és Kylian Mbappéval. A megbeszélések titkosak maradnak, de nagyon bizakodóak vagyunk abban, hogy mindketten nálunk akarnak maradni.”

Neymar az elmúlt három idény alatt 80 mérkőzésen 69 gólt szerzett a párizsi klub színeiben, a 2019-2020-as szezon alatt 19-szer volt eredményes 27 pályára lépés alkalmával. Gyakori sérülései miatt egyetlen párizsi évében sem tudott még 30-nál több tétmeccset játszani, a jelenleg futó szezonban is eddig csupán 11 fellépést számlál. Távozása óta időről időre rendszerint felmerült a Barcelonához való visszatérésének lehetősége, ám legutóbb már ő maga is arról beszélt, hogy mennyire elkötelezett a PSG mellett.

Mindeközben Mbappéval  kapcsolatban már eddig is nyílt titok volt, hogy nem végig Párizsban képzeli el a jövőjét. A tehetséges játékos köztudattan gyermekkora óta a Real Madrid szurkolója, így bizonyára csak idő kérdése, hogy mikor fog a “blancókhoz” igazolni. A fiatal klasszis az elmúlt szezonban 37 pályára lépés alatt már 30 gólt szerzett, és az aktuális kiírásban is már 14 meccsen 12 gól a mérlege. Ugyanakkor a legutóbbi beszámolók szerint a “királyi gárda” mellett a Liverpool csapata is érdeklődik iránta.