Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megszerezte első gólját klubjában a magyar válogatott védő

Az angol harmadosztályban a nagy múltú Charlton fogadta hazai pályán a Wimbledon együttesét. Nekünk magyaroknak ez azért lehet érdekes, mert a Wimbledon csapatában hétről hétre kezdőként kap lehetőséget az utánpótlás válogatott Csóka Dániel. 

A mérkőzés első gólját a Premier League-ben összesen 26 szezont eltöltő hazai gárda szerezte. Conor Washington a mérkőzés 37. percében megszerezte a szezonban a hatodik gólját. Majd az első félidő hajrájában fordított a Wimbledon. Először a csapat házi gólkirálya Joe Pigott talált be, majd a 45. percben Csóka Dániel is megszerezte az első gólját a Wimbledon mezében.

A második félidőben a Charlton lemásolta a Wimbledon első félidei fordítását, és két perc alatt megfordították a találkozó állását. Először a 64. percben Forster-Caskey talált be, majd a 66. percben Jonathan Williams szerezte meg csapata harmadik gólját. Majd a 85. percben a csereként beállt Aneke megszerezte a negyedik Charlton gólt is. Majd a hosszabbításban a szintén csereként pályára lépő Purrington állította be az 5-2-es végeredményt.

Csóka Dániel 2017-ben került a Wolverhampton akadémiájára, azonban a felnőtt csapatban sosem lépett pályára. 2019-ben két szlovák csapathoz is kölcsönadták, majd 2020 szeptemberében írt alá a Wimbledonhoz, miután szerződést bontott a Farkasokkal.

Charlton Athletic – Wimbledon AFC 5-2 (1-2)
Gólszerzők: Washington (37.), Forster-Caskey (64.), Williams (66.), Aneke (85.), Purrington (90.+2) ill. Pigott (42.), Csóka (45.)

A League One állása