Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Másik klubnak adná kölcsön tehetségét a Real Madrid – sajtóhír

A minap városi rangadót nyerő Real Madrid tehetséges játékosát januárban egy másik klubhoz adná kölcsön a több játéklehetőség reményében, érdeklődőből pedig egyáltalán nincs hiány…

Nyílt titok, hogy a Real Madrid vezetősége nem nézi jó szemmel, hogy a Villarreal csak epizódszerepet ad fiatal japán tehetsége, Takefusa Kubo számára, ezért a “királyi gárda” januárban mindenképpen vissza akarja hívni játékosát a “Sárga Tengeralattjárótól”. A Real Betis érdeklődése mellett a Marca legfrissebb információi szerint a Getafe is szívesen kölcsönvenné januárban a 19 éves tinit.

A korábban a Barcelona utánpótlásában is megforduló Kubót a Real 2019 nyarán szerződtette, majd mivel a “királyi gárda” első csapatában nem tudott volna állandó játéklehetőséget követeli magának, a fejlődése érdekében a 2019-2020-as szezont az egyébként az első osztályból kieső Mallorca alkalmazásában töltötte. Kubo 35 bajnokin játszott, melyek során négy gólt szerzett, az új szezonra pedig egy erősebb csapathoz irányították őt kölcsönben, a Villarrealban azonban nem jut elég lehetőséghez, hiszen az idény derekához közeledve még egyszer sem volt kezdő Unai Emery csapatában, noha 12 bajnokin is pályára lépett, sokszor csak percek jutottak neki.

A fővárosiaknál nem elégedettek a Villarreal politikájával, ezért arra lehet számítani, hogy januárban mindenképpen véget vetnek a kölcsönszerződésének, és a szezon második felében vagy náluk fog tovább pallérozódni, vagy kölcsönadják másnak, ahol többet játszhat.