Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szoboszlai akciós áron válthat klubot – sajtóhír

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, megbízható német sajtóinformációk szerint mindenben megállapodtak Szoboszlai Dominik küszöbön álló klubváltásáról…

Szoboszlai megerősítette a távozását

 

A Kicker legfrissebb információi szerint Szoboszlai Dominik a januári átigazolási időszakban a Red Bull-családon belül válthat klubot, ráadásul a 2022 nyaráig érvényes szerződésében meghatározott 25 millió eurós kivásárlási árnál is kedvezőbb összeg ellenében, mindössze 20 millió euróért cserébe kerülhet át az osztrák bajnok Red Bull Salzburg gárdájától a német élvonalbeli RB Leipzighez.

A 20. születésnapját a közelmúltban ünneplő Szoboszlai ügynökénél a teljesség igénye nélkül állítólag még az AC Milan, a Lazio, a Juventus, az Inter, a Napoli, az Arsenal, a Chelsea, a Leicester City, az Atlético Madrid, a Real Madrid vagy éppen a PSG áll sorban a játékos kegyeiért. A kiszivárgott információk szerint több csapat már januárban komoly hadjáratot tervez a kiszemelt játékos leigazolásáért, nem várnák meg vele a jövő nyári átigazolási időszakot sem, mindenképpen meg akarják szerezni őt.

Szoboszlai minden sorozatot figyelembe véve 13 gólt és 19 előkészítést regisztrált 40 pályára lépés alatt a 2019-2020-as idény során, míg az aktuális szezonban 20 meccs alatt 8 gól és 10 assziszt a mérlege klubjában, s a közelmúltban a válogatott Európa-bajnokságra való kijutásából is főszerepet vállalt az Izlandi elleni utolsó pillanatokban szerzett győztes góljával.