Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kaphat a Bayern fiatal csillaga! – sajtóhír

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München gárdája új szerződést adhat fiatal sztárjának, Jamal Musialának.

Új szerződést kaphat a Bayern München legújabb reménysége, Jamal Musiala. Az angol tehetség ugyan már a tavalyi szezon végén debütálhatott a Bayern München felnőttei között, de ebben az idényben robbant be a köztudatba. A középpálya közepén és bal szélén is bevethető futballista elsősorban a sok sérült miatt jutott folyamatos lehetőséghez, amivel élni is tudott. A hírek szerint a 17 esztendős játékos teljesítményével annyira meg vannak elégedve a Bayernnél, hogy már most új szerződést kötnének vele, aminek értelmében a fizetése is alaposan megemelkedne. A bajorok ezzel a szerződéssel az érdeklődőket is szeretnék eltántorítani, ugyanis a beszámolók alapján a Liverpool, a Manchester United és a Manchester City is figyeli az angol futballistát.

Musiala ebben a szezonban 14 mérkőzésen kapott szerepet 474 perc erejéig. Ez idő alatt háromszor vette be az ellenfelek kapuját. Aktuális kontraktusa 2022 nyaráig köti a német sztárcsapathoz.