Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: A Valencia dobhat mentőövet a korábbi Real-játékosnak! – Sajtóhír

A Real Madridot és a Paris Saint-Germain együttesét is megjáró Jesé Rodriguez a spanyol sajtó szerint nagyon közel áll ahhoz, hogy a Valenciánál folytathassa, pontosabban kezdesse újra a karrierjét.

Mint ismert, a korábban nagy ígéretnek kikiáltott, még mindig csak 27 esztendős spanyol támadó a napokban bontott szerződést a PSG együttesével, így szabadon igazolhatóvá vált.

A Marca szerint Jesé elsősorban Spanyolországból várja az ajánlatokat, ahonnan, a Las Palmas már kereste is. A másodosztályú klub elnöke. Miguel Angel Ramirez el is ismerte mindezt, ám gyorsan hozzá is tette, hogy sajnos nem a másodosztályú klub a favorit Jesé megszerzését illetően. “Szeretnénk, ha hazatérne (Jesé a Kanári-szigetekről származik – a szerk.). Már beszéltünk is vele, de mivel vannak megkeresései a La Ligából, sok reményt nem fűzhetünk Jesé leigazolásához.” – Így a klubvezető.

A Marca úgy tudja, hogy Jesé egyik legkomolyabb kérője a Valencia együttese. A “denevérek” állítólag szintén felvették már a kapcsolatot a korábbi ötszörös spanyol válogatott játékossal. Ahogyan a népszerű madridi sportlap fogalmaz, az egyeztetések az utolsó fázisban tarthatnak, így lényegében az anyagiakon múlhat, hogy Jesé szerződtetését bejelentse a Valencia.