Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét a Realtól venne kölcsön játékost a Milan – sajtóhír

Brahim Díaz kölcsönvétele után az AC Milan együttese komolyan érdekelődik iránta, hogy ismét a Real Madrid egyik mellőzöttjére csapjon le…

A Diario AS beszámolói szerint az AC Milan csapata nyitott arra, hogy januárban vételi opcióval kölcsönvegye a Real Madrid soraiban minimális lehetőséghez jutó Luka Jovic játékjogát.

A 22 éves Jovic múlt nyáron hatalmas reményekkel igazolt a madridiakhoz, akik 60 millió eurót fizették érte az Eintracht Frankfurtnak, miután a tehetséges gólfelelős a 2018-2019-es idényben minden sorozatot figyelembe véve 48 mérkőzés alatt 27 találatot szórt. Ezt a szédületes góllövő formát nyomaiban sem tudta azonban átmenteni a Realhoz, ahol 25 pályára lépés alatt csupán kétszer vette be az ellenfelek kapuit, ráadásul állandó játéklehetőséget sem igazán tudott eddig követelni magának – megítélése egyre inkább kétes a “blancók” háza táján. Az idei szezonban sérülése és formahanyatlása révén mindössze négy bajnokin vettették be.

Mint ismeretes, az olasz klubnál Zlatan Ibrahimovic sorozatos sérülései miatt mindenképpen erősítésre lenne szükség a támadó szekcióban.